Consent choices
top of page

HP introduceert HP+, de slimme manier van printen

AANGEBODEN DOOR HP

HP-PRINTER_05_A_WOLVERINE.jpg

HP introduceert HP+, een nieuwe printoplossing voor thuisgebruik en kantoren. Wie intekent op HP+, krijgt allerlei voordelen en kan voordeliger printen. HP+ is beschikbaar bij de nieuwe inkjet- en laserprinters van HP.

Printen zit in de lift: volgens onderzoeksbureau GfK werden er in 2020 ruim 6% meer pagina's geprint dan in 2019. Vreemd is dat niet, want hoewel we vandaag allemaal meerdere schermen en schermpjes hebben, heeft print nog steeds een meerwaarde. Printen heeft soms wel de reputatie ingewikkeld of duur te zijn. Daaraan wil HP iets doen met HP+, zijn nieuwe slimme printoplossing.


HP+ is een optionele service die je kan activeren na aankoop van een van de nieuwe modellen inkjet- of laserprinters van HP. Wanneer je dat doet, krijg je onmiddellijk een aantal voordelen die je zou missen als je niet intekent op HP+.

Zes maanden gratis printen

Om te beginnen kun je de eerste zes maanden gratis printen via het HP Instant Ink programma. Dat programma bestond al langer voor inkjetprinters, maar wordt nu uitgebreid naar de nieuwe laserprinters. Bij HP Instant Ink kies je een plan op basis van het aantal pagina's dat je gemiddeld print. Er zijn plannen van 15 tot 700 pagina's per maand voor inkjetprinters, en van 50 tot 1.500 pagina's per maand voor laserprinters. De nodige inkt of toner worden automatisch geleverd, zodat je nooit zonder valt. Gebruik je in een bepaalde maand niet alle pagina's van je plan, dan worden deze overgezet naar de volgende maand. Print je meer, dan betaal je voor de overtallige pagina's een kleine meerprijs per pagina (van 10 tot 2 cent, afhankelijk van het plan).

Printer met HP Instant Ink is sowieso al 50 tot 70% goedkoper dan wanneer je zelf inkt of toner aankoopt, en met HP+ zijn de eerste zes maanden van het abonnement gratis. Enkel wanneer je het aantal pagina's in je gekozen plan overschrijdt, betaal je de normale meerprijs.

Slimmer printen

Een tweede voordeel is de nieuwe HP Smart App, die exclusief is voor printers met HP+. De Smart App zorgt ervoor dat je vanaf vrijwel elke locatie op elk apparaat kunt printen. Je kan ook documenten scannen en afdrukken vanop je smartphone, of bewaren in de cloud. Erg handig als je een gedeelde printer gebruikt is de Private Pickup functie; hiermee wordt het document pas afgedrukt wanneer je zelf fysiek in de buurt van de printer bent. De Smart App detecteert en verhelpt ook automatisch connectiviteitsproblemen, zodat je printer steeds beschikbaar is. Het nieuwe Smart Security-systeem detecteert en beschermt tegen malwareaanvallen.

Als je intekent op HP+, wordt ook de wettelijke garantie automatisch met een jaar verlengd. Voor consumenten betekent dat drie jaar garantie in plaats van twee. Ten slotte engageert HP zich via het 'Forest First' programma om elke pagina die gebruikers van HP+ afdrukken, te compenseren door te investeren in het herstel en de bescherming van bossen.

HP+ is vanaf nu beschikbaar op volgende inkjet- of laserprinters van HP.

LEES OOK:

newbrand_sjosuur.jpg
SOHO_luxemerken.jpg
Soso_Website.jpg
Soso_Business_wetten.jpg
bottom of page