Consent choices
top of page

HP Smart app:
de digitale assistent voor je printer

AANGEBODEN DOOR HP

20180426_04_Mobile_Print_A_1441_r800.jpg

Je gebruikt vandaag vaker een smartphone dan een klassieke computer. Met de HP Smart App wordt je smartphone het instrument waarmee je je printer kan beheren en bedienen.

HP brengt een totaal vernieuwde versie van de HP Smart App uit. De app werkt samen met de nieuwe HP+ printers als je intekent op de slimme HP+ printoplossing. De app laat je dan toe om je printer te bedienen en te beheren, zonder dat er een kabel of klassieke computer aan te pas komt. Via de app kun je niet alleen je printer configureren, maar ook documenten printen vanop een mobiel apparaat, zonder dat er je een pc nodig hebt. Je print even makkelijk bestanden uit clouddiensten zoals Dropbox of Google Drive als foto's uit Google Fotos of Facebook of je camerarol. De app bevat ook functies om foto's te bewerken voor je ze afdrukt.

Professioneel scannen

De nieuwe HP Smart App verandert je smartphone ook in een professionele scanner. Of je nu bonnetjes moet inscannen voor een onkostennota, of een ondertekend document via mail wil verzenden: je hoeft ze alleen maar te fotograferen vanuit de app. De randen van documenten worden automatisch herkend.


Je kan meerdere pagina's aan één bestand toevoegen, en scans bewaren als een jpeg of pdf. Gescande documenten kun je meteen laten afdrukken. Je kan een document zelfs naar een faxnummer verzenden.

De slimme assistent

Het slimste aspect van de nieuwe Smart App zijn Smart Tasks. Hiermee kun je taken die je vaak moet doen je automatiseren. Je legt dan éénmaal vast wat en hoe je wil scannen, printen, delen of mailen, en bewaart die actie. Daarna heb je aan één tik op het scherm voldoende om de hele taak uit te voeren. Zo kun je bijvoorbeeld betalingsbewijsjes in één keer inscannen en in een map op Google Drive opslaan, of een kopie van een bestelbon naar de administratie doormailen, of een artikel van een website dat je wil bijhouden meteen laten afdrukken. Ook handig: die Smart Tasks kun je synchroniseren met je printer of all-in-one. Ze zijn dan ook te zien op het bedieningspaneel van dat toestel.

Creatieve mogelijkheden

Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan, bevat de app ook heel wat creatieve mogelijkheden. Via Chatbooks ontwerp je fotoboeken of wenskaarten. Je kan ook tientallen leuke activiteiten afprinten om samen met je kinderen te doen.


Via de nieuwe Smart App kun je ook je HP Instant Ink abonnement in de gaten houden. Met zo'n abonnement val je nooit zonder inkt: die wordt wanneer het tijd is bij je thuis geleverd. De app toont hoeveel je al geprint hebt, en laat je toe om je abonnementsformule te wijzigen. Printen met HP Instant Ink is sowieso 50 tot 70% goedkoper dan wanneer je zelf inkt of toner aankoopt.

Betere beveiliging

De nieuwe Smart App detecteert en verhelpt ook automatisch connectiviteitsproblemen. Daardoor is je printer steeds beschikbaar is. Het Smart Security-systeem in de Smart App detecteert en beschermt tegen malwareaanvallen. Als je een printer met meerdere gebruikers deelt, is de Private Pickup functie erg handig. Hiermee wordt het document pas afgedrukt wanneer je zelf fysiek in de buurt van de printer bent.

HP+, 's werelds slimste printsysteem, ontworpen voor consumenten en kleine bedrijven kan je activeren na aankoop van een van de nieuwe modellen inkjet- of laserprinters van HP. Als je intekent op HP+, wordt ook de wettelijke garantie automatisch met een jaar verlengd.

LEES OOK:

bottom of page